Veel mensen zijn op dit moment bezig met het verkopen van hun huis. Er zijn echter nog veel meer mensen op zoek naar een nieuw huis. Daarom is het momenteel echt een verkopersmarkt. Als verkoper van een huis zijn de mogelijkheden legio om een pand te verkopen. De vraag is echter of u hier als verkoper echt heel blij van wordt. Door de grote vraag naar een woning, gaat er veel tijd zitten in het verkopen van uw woning. Er zijn echter manieren om het hele proces volledig in eigen handen te nemen. Stadsborgh is een vastgoedspecialist die in staat is de woning direct van u te kopen. Het verkopen van uw huis aan Stadsborgh brengt een aantal voordelen met zich mee. In dit artikel bespreken wij twee voordelen voor u als verkopende partij.

U bespaart zeeën van tijd

Als u besluit uw woning direct aan Stadsborgh te verkopen, bespaart u zeeën van tijd. Zo hoeft u niet op zoek naar een makelaarskantoor waar u een goed gevoel bij heeft. U hoeft het huis niet elke keer schoon te maken en voor te bereiden voor bezichtigingen en kijkdagen. Bij ons heeft u alleen met ons te maken. Er zitten geen makelaars tussen en wij hoeven uw woning niet meerdere keren te bezichtigen alvorens wij een bod doen.

Direct zekerheid

Onze ervaring is dat mensen veel last hebben van onzekerheid tijdens het verkopen van de woning. Zijn kijkers wel echt geïnteresseerd? Gaan ze een bod doen of niet? Hebben wij wel een bod geaccepteerd wat de kopers daadwerkelijk kunnen betalen? Wij zijn in staat om snel een marktconform bod te doen op uw pand zonder financieringsvoorbehoud. Hierdoor hebt u het geld voor uw woning snel in handen! Dit geeft u de mogelijkheid om snel de volgende stappen te zetten. Alle onzekerheid die u normaal ervaart bij het verkopen van uw woning, vallen in 1 keer weg wanneer u uw huis aan ons verkoopt.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het verkopen van uw huis aan Stadsborgh? Twijfel dan niet langer en neem direct contact met ons op!