Wilt u uw pand verkopen in Leiden?

Stadsborgh is de vastgoedspecialist van Leiden en omgeving. Wij hebben jarenlange ervaring opgebouwd met het aankopen van diverse panden in de omgeving van Leiden. Wij kopen alles op, van winkelpanden, huizen, appartementen, kantoren, bedrijfspanden, opknappanden en beleggingspanden. Heeft u zo’n pand wat u graag wilt verkopen? Neem dan nu direct contact met ons op en wij gaan kijken of wij u een mooi bod kunt doen. Uw pand verkopen was nog nooit zo makkelijk.

Vastgoedportefeuille Leiden

Wij hebben de afgelopen jaren een mooi vastgoedportefeuille opgebouwd in Leiden. In ons portfolio vindt u alle panden van Stadsborgh in Leiden en omgeving. Zoals u in ons portfolio kunt zien dragen wij veel zorg voor onze panden. Daarom kunt u uw dierbare pand ook zonder problemen aan ons toe vertrouwen. Wij zullen er goed voor zorgen en het beste uit uw pand halen.

Stadsborgh in Leiden

Als vastgoedspecialist zijn wij alom aanwezig in Leiden en omgeving. Wij hebben diverse panden in onder andere Leiden, Oegstgeest en Warmond. Door onze aanwezigheid in deze mooie regio, zijn wij bekend met de huidige marktontwikkelingen. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat wij u altijd een marktconform bod kunnen doen.

Uw voordelen

Bij het verkopen van uw Leidens pand via Stadsborgh zijn er een aantal voordelen die u alleen bij ons krijgt. Dit zijn de belangrijkste voordelen op een rijtje:

  • Wij regelen de volledige afhandeling
  • Geen makelaarskosten
  • Geen financieringsvoorbehoud
  • Snelle en discrete afhandeling

Verkoop uw pand in Leiden met al deze voordelen door nu direct contact op te nemen met Stadsborgh.

Over Leiden

Leiden wordt ook wel de sleutelstad genoemd. Een bijnaam die de stad te danken heeft aan de schutspatroon van de hoofdkerk van de Pieterskerk in de stad. Met een inwonersaantal van 125.000 mensen behoort Leiden tot de top 5 van de grootste steden in Zuid-Holland. Leiden is een echte studentenstad. Ongeveer één vijfde van de inwoners van Leiden is tussen de 18 en 26 jaar oud.