Uw pand verkopen in Rotterdam

Staat u op het pand om uw pand in Rotterdam te verkopen? Maak dan nu direct kennis met Stadsborgh. Wij zijn dé specialist op het gebied van vastgoed in Rotterdam en omgeving. In de afgelopen jaren heeft Stadsborgh een uitgebreide onroerend goed portefeuille opgebouwd, waardoor wij de kennis en ervaring in handen hebben om een marktconform bod te doen op uw pand. Wilt u uw pand verkopen in Rotterdam? Neem dan direct contact op met onze vastgoedspecialisten en wij zullen op de zeer korte termijn een bod uitbrengen op uw pand. Dit bod is zonder financieringsvoorbehoud, waardoor wij snel kunnen schakelen.

Waarom verkopen aan Stadsborgh?

Het verkopen van een pand is geen ABC-tje. Het is niet voor niets dat er zoveel makelaars zijn. Maar een makelaar is ook een flinke kostenpost bij het verkopen van uw pand. Er gaat altijd veel tijd zitten in het netjes maken van uw pand voor alle bezichtigingen. Als u uw pand in Rotterdam aan Stadsborgh verkoopt, bespaart u op zowel tijd als geld. Wij hoeven uw pand niet meerdere malen te bezichtigen en u betaalt geen makelaarskosten. Als u besluit uw pand te verkopen aan ons, zijn wij in staat om dit binnen enkele dagen rond te krijgen.

Kan ik mijn verhuurde woning in Rotterdam verkopen?

Bij Stadsborgh kunt u zowel terecht voor directe verkoop als voor het verkopen van een verhuurde woning. Wij nemen zowel het huurcontract als de huurders van u over. Wilt u vooral van de zorgen van uw woning af? Dan kunt u de woning ook aan ons verkopen en dan direct weer van ons terug huren. Op deze manier kunt u gewoon in de woning blijven, maar komt de woning bij ons in beheer. Wilt u hier meer over weten? Twijfel dan niet langer en neem direct contact met ons op!