Verhuurde woning verkopen

Bent u in het bezit van een woning die u inmiddels wilt verkopen? Stadsborgh wilt u hier graag mee helpen. Wij zijn de vastgoedspecialist van de Randstad en zijn altijd op zoek naar nieuwe panden om op te kopen. Wij kopen uw verhuurde woning dan ook graag van u. Neem nu direct contact met ons op en wij zullen een marktconform bod doen.

Snelle afhandeling

Het verkopen van een woning kan soms een langdurig proces zijn. Zeker in het geval van een verhuurde woning kan dit nogal wat frustraties met zich meebrengen. Zowel de verkopers als de huurders van de woning willen snel weten waar ze aan toen zijn. Dit is echter niet altijd het geval. Kopers willen uw woning soms meerdere keren bezichtigen, er worden diverse boden en tegenboden gedaan en dan moeten de kopers ook nog eens een financiering weten te regelen. Een financieringsvoorbehoud is in veel gevallen een belangrijk onderdeel van het bod op uw woning. Bij Stadsborgh bieden we alleen op uw pand als we zeker weten dat we het pand ook daadwerkelijk kunnen kopen. Wij hebben dan ook geen financieringsvoorbehoud wanneer wij een bod doen op uw pand. Wij garanderen dan ook een vlot en vlekkeloos proces bij de verkoop van uw verhuurde woning.

Mag ik mijn verhuurde woning verkopen?

Ja dit is wettelijk vastgelegd. Als huiseigenaar heeft u het recht om uw woning te verkopen. Uiteraard is er sprake van huurdersbescherming, maar dit is geen probleem voor ons. Het principe “koop breekt geen huur” is een basisprincipe van de huurdersbescherming. U hoeft zich dan ook geen zorgen te maken over de huurders van uw woning. Wij kopen uw verhuurde huis op en zullen deze gewoon blijven verhuren aan de huidige huurders. Neem direct contact met ons op om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.