Uw Beleggingspand verkopen?

Wanneer u uw beleggingspand wilt verkopen bent u bij ons aan het juiste adres. Stadsborgh is de vastgoedspecialist van Nederland. Wij richten ons specifiek op beleggingspanden in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Haarlem en Leiden en alle omliggende regio’s. Het kopen en verkopen van beleggingspanden in deze steden is dagelijks kost voor ons.

Ervaren vastgoedspecialisten

Wij hebben in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in de vastgoedmarkt en een uitgebreid vastgoedportefeuille opgebouwd. Bij Stadsborgh hebben we een uitgebreid netwerk aan investeerders waarmee wij uw beleggingspanden snel op kunnen kopen. Door dit netwerk zijn wij in staat om snel te handelen. Onze biedingen zijn altijd zonder financieringsvoorbehoud. Daarom hoeft u er bij ons nooit aan te twijfelen of ons bod wel officieel is. Zodra wij een bod doen op uw pand, kunnen wij dit bedrag ook gegarandeerd betalen.

Van A tot Z geregeld

Stadsborgh regelt het volledige proces bij de verkoop van uw beleggingspand. Alle zorgen van A tot Z nemen wij voor u uit handen. Een beleggingspand verkopen kost u zelf geen enkele energie. Wij nemen het volledige proces voor u uit handen. Uiteraard gaat alles wel in samenspraak met u. Uw wensen zijn onze richtlijnen en deze zijn altijd het uitgangspunt bij het verkopen van uw beleggingspand. Wij staan voor een soepel verloop van de verkoop, waar u na afloop met volle tevredenheid op terug zult kijken.

Marktconform bod

Onze ervaring zorgt ervoor dat wij de markt van haver tot gort kennen. Dit zorgt ervoor dat wij altijd in staat zijn om snel een marktconform bod te doen op uw pand. Bij ons heeft u direct zekerheid over de verkoop van uw beleggingspand. Wij zijn zeer flexibel als het gaat om het opleveren van het pand. Dit zal altijd in goed overleg gaan om zoveel mogelijk aan uw wensen te kunnen voldoen.