Pand verkopen in Haarlem

Wilt u uw huis in Haarlem verkopen zonder makelaar? Stadsborgh biedt u de uitkomst! Wij zijn dé vastgoedspecialist in Haarlem en omgeving. Wij kopen uw pand in Haarlem direct op zonder enige vorm van financieringsvoorbehoud. Door uw pand bij ons te verkopen, heeft u geen last van makelaarskosten. De service van Stadsborgh is er volledig op gericht om u te ontlasten bij het verkopen van uw pand. Wij regelen alles van A tot Z, het enige waar u zich mee bezig hoeft te houden is of u ons bod op uw wel of niet accepteert.

Beleggingspanden Haarlem

Als dé vastgoedspecialist van de Randstad, heeft Stadsborgh een uitgebreide vastgoedportefeuille in Haarlem. Wij hebben in de afgelopen jaren al diverse pandeigenaren blij gemaakt met een marktconform bod. Deze beleggingspanden in Haarlem zijn nu allemaal onderdeel van onze vastgoedportefeuille. Als u meer wilt weten over de panden die in bezit zijn van Stadsborgh, kunt u altijd een kijkje nemen in onze portfolio. Hier ziet u al onze panden en vertellen wij in het kort wat we met elk pand gedaan hebben. U zult zijn dat wij echt liefde hebben voor onze panden en hier goed voor zorgen.

Voordelen van verkopen bij Stadsborgh

In de huidige vastgoedmarkt zijn er veel geïnteresseerde wanneer u uw pand wilt verkopen. Bij Stadsborgh werken we net even anders dan anderen. Uw pand verkopen aan Stadsborgh? Dit zijn de voordelen:

  • Snelle afhandeling
  • Geen financieringsvoorbehoud
  • Direct een marktconform bod
  • Levertermijn aangepast aan uw wensen
  • Direct duidelijkheid

Haarlem

Haarlem is de hoofdstad van de provincie Noord-Holland. De stad ligt aan de rivier het Spaarne, in de regio Zuid-Kennemerland. Met meer dan 200.000 inwoners behoort Haarlem tot de middelgrote steden in de Randstad. In totaal kent Haarlem ruim 75.000 woningen en 18.000 bedrijfsvestigingen. Wilt u één van deze bijna 100.000 panden in Haarlem verkopen? Neem dan direct contact met ons op en wij doen snel een marktconform bod!