Pand verkopen in Utrecht?

Heeft u een pand in Utrecht die u op korte termijn wilt verkopen? Stadsborgh staat voor u klaar om uw pand direct over te kopen. Dit kan om een woning gaan, maar bijvoorbeeld ook een bedrijfspand. Stadsborgh koopt uw pand rechtstreeks van uw over. Hierdoor verdwijnen een hoop schakels die het proces van uw pand verkopen normaal gesproken vertragen. Neem nu contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Snelle verkoop van uw pand

Soms zijn er situaties waarin het wenselijk is om een pand snel te verkopen. Het verkopen van een pand via de makelaar is vaak een dure klus, waar veel tijd in gaat zitten. Wij zijn in staat om snel te handelen en direct een bod op uw pand in Utrecht te doen. Als wij een bod doen, is de financiering gegarandeerd, dus zodra u ons bod accepteert kunnen we meteen tot de verkoop overgaan. Dit is een kwestie van maximaal enkele dagen. Wij nemen het hele verkoopproces van A tot Z uit uw handen. Hierdoor kunt u door met wat belangrijk is voor u.

Vastgoedportefeuille Utrecht

Stadsborgh heeft een uitgebreide vastgoedportefeuille in Utrecht en omgeving. Over de afgelopen jaren hebben wij diverse panden gekocht en opgeknapt. Op deze pagina ziet u ons portfolio van alle panden in ons beheer. Bij elk pand vindt u een korte beschrijving met meer informatie over elk pand en wat onze plannen hiermee zijn. Wilt u uw pand aan onze vastgoedportefeuille toevoegen? Neem dan direct contact met ons op en wij doen snel een bod!

Over Utrecht

Utrecht stad is de hoofdstad van de gelijknamige provincie. Met meer dan 350.000 inwoners is het meteen de grootste stad van de provincie en 4e grootste stad van het land. Met 135.000 woningen en 35.000 bedrijfsvestigingen is de vastgoedmarkt in Utrecht zeer uitgebreid.