Huis verkopen zonder makelaar. Is het niet moeilijker om een huis te verkopen zonder makelaar?

Dit is een veel gehoorde vraag. Veel mensen denken dat het een stuk moeilijker en trager gaat als zij hun huis gaan verkopen zonder makelaar. Met Stadsborgh is dit iets waar u zich totaal geen zorgen over hoeft te maken. Wij doen direct een markconform bod op uw huis zonder tussenkomst van een makelaar. Hiermee bespaart u tijd en geld. Elk bod dat wij doen is zonder financieringsvoorbehoud, daarom zijn wij in staat een deal snel te sluiten. Het enige wat u hoeft te doen is na te denken over ons bod en deze te accepteren, daarna gaan wij direct voor u aan de slag om alles te regelen.

Hoe stel ik zelf de vraagprijs op?

Als u uw huis gaat verkopen zonder makelaar is het opstellen van de vraagprijs ook aan u. De vraagprijs is natuurlijk cruciaal voor de onderhandelingen als u een pand gaat verkopen. Indien u het lastig vindt om zelf een vraagprijs is dit geen enkel probleem. Wij hebben de expertise en ervaring om direct een marktconform bod op uw huis te doen. Ons bod is altijd bepaald aan de hand van de huidige markt. Mocht het wenselijk zijn kunnen wij u precies uitleggen hoe wij tot ons bod gekomen zijn. Wij willen u namelijk altijd met een goed gevoel uw huis laten verkopen.

Wilt u uw huis verkopen zonder makelaar? Bel Stadsborgh!

Wij zijn gespecialiseerd in het aan en verkopen van huizen. Bij ons kunt u uw huis snel verkopen zonder makelaar voor een marktconforme prijs. Met onze jarenlange ervaring zijn wij de partij om uw pand te verkopen. Zonder tussenkomst van makelaar gaan wij snel en rechtvaardig te werk. Wij werken met specialisten op alle gebieden om de verkoop van uw huis zo soepel mogelijk te laten verlopen.