Pand verkopen

Wilt u uw pand verkopen maar ziet u op tegen al het geregel wat hierbij komt kijken? Stadsborg biedt u de ideale oplossing. Wij zijn een vastgoedspecialist met veel ervaring in het vastgoed. Wij investeren al jaren in onroerend goed en weten dan ook precies wat er speelt in de markt. Twijfel dan ook niet langer en neem direct contact met ons op voor het verkopen van uw pand!

Uw pand snel verkopen

Stadsborgh is de specialist in de vastgoedmarkt. Wij kopen panden op van zowel particulieren als bedrijven. Wilt u uw huis verkopen? Bent u op zoek naar iemand die uw bedrijfspand op wil kopen? Wij zijn er voor u! Met onze kennis en ervaring zorgen wij voor een marktconform waarbij wij ook geen financieringsvoorbehoud hebben. Zodra wij een bod doen bent u er dus van verzekerd dat wij dit bedrag ook daadwerkelijk kunnen financieren.

Vastgoedportefeuille

Ons huidige vastgoedportefeuille is er klaar voor om verder uitgebreid te worden. Wij respecteren de verkoper altijd en gaan daarom graag met u het gesprek aan om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Na dit gesprek zullen wij snel een bod doen op uw pand. Wij zijn in staat om snel te handelen en direct met u te schakelen.

Randstad

Onze focus ligt op de grote steden in de Randstad. Al enkele jaren investeren wij in het kopen van panden in onder andere Amsterdam, Den Haag, Haarlem, Leiden, Rotterdam en Utrecht. Woont u in één van deze steden en bent u op zoek naar een manier om uw pand te verkopen? Twijfel dan niet langer en neem direct contact met ons op. Woont u in de Randstad buiten 1 van deze steden? Ook dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen en zullen wij kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Uw pand verkopen aan Stadsborgh

Bent u op zoek naar een snelle oplossing om uw pand direct te verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn in staat om binnen enkele dagen een marktconform bod te doen op uw pand. Aangezien wij in onze werkwijze nooit hoeven te wachten op een bankgarantie, zijn wij in staat de deal snel te sluiten. Dit biedt u de mogelijkheid om direct de volgende stappen te zetten na het verkopen van uw pand. Wij hebben al diverse particulieren en zakelijke klanten geholpen door het opkopen van hun pand. Hiermee breiden wij ons portfolio uit, terwijl onze klanten snel hun geld hebben.

De voordelen van Stadsborgh

In de afgelopen jaren hebben wij veel ervaring opgedaan in de vastgoedmarkt. Daarom weten wij ook precies hoe wij u op de beste manier kunnen helpen. Voor het gemak hebben we hier een lijstje met de belangrijkste voordelen bij het verkopen van uw pand aan Stadsborgh.

  • Marktconform bod
  • Snel een bod op uw pand
  • Snelle afhandeling
  • Geen financieringsvoorbehoud
  • Direct zekerheid

Wilt u deze voordelen benutten? Neem dan direct contact met ons op! Dan komen wij zo snel mogelijk met een marktconform bod!

Welke panden wij kopen!

Bij Stadsborgh staan we altijd open voor het kopen van uw pand. Dit kan varieren van een huis tot een kantoorpand. Wij maken hierbij geen onderscheid tussen kluspanden of een volledig vernieuwd pand. Alle opties behoren tot de mogelijkheden. Indien wij een pand niet geschikt vinden om toe te voegen aan onze vastgoedportefeuille, dan laten wij dit ook direct weten. Hierdoor weet u meteen waar u bij ons aan toe bent.

Wat kost het om een woning te verkopen?

De kosten van het verkopen van een woning verschillen heel erg van de manier waarop u een woning verkoopt. Schakelt u een verkoopmakelaar in? Dan moet u rekening houden met een percentage van 2 tot 5 procent van de verkoopprijs. Bij een openbare verkoop kan het bedrag oplopen tot wel 15 procent. Besluit u om uw woning aan Stadsborgh te verkopen, dan kunt u de gehele opbrengst direct in uw eigen zak steken.

Snelle verkoop van uw woning

Klanten die bij Stadborgh aankomen hebben over het algemeen een aantal gemeenschappelijke kenmerken. Ze willen geen kosten betalen voor een makelaar. Ze willen hun woning snel verkopen zonder daarbij in te boeten op de verkoopprijs. Stadsborgh is daarin dan ook de ideale partner. Wij zijn in staat om snel een marktconform bod te doen op uw woning zonder financieringsvoorbehoud. Wij houden ervan om snel te schakelen, dus zodra u ons bod accepteert zal de verkoop ook snel afgehandeld kunnen worden.

Over ons

Stadsborgh is de vastgoedspecialist van Nederland. Wij hebben jarenlange ervaring met het kopen en verkopen van huizen. Deze ervaring brengen wij mee wanneer wij met jullie in onderhandeling gaan. Wij helpen mensen met het verkopen van hun woning of kantoorpand. Onze uitgebreide vastgoedportefeuille vullen wij graag verder aan met mooie panden.