Pand verkopen

Wilt u uw pand verkopen maar ziet u op tegen al het geregel wat hierbij komt kijken? Stadsborg biedt u de ideale oplossing. Wij zijn een vastgoedspecialist met veel ervaring in het vastgoed. Wij investeren al jaren in onroerend goed en weten dan ook precies wat er speelt in de markt. Twijfel dan ook niet langer en neem direct contact met ons op voor het verkopen van uw pand!

Uw pand snel verkopen

Stadsborgh is de specialist in de vastgoedmarkt. Wij kopen panden op van zowel particulieren als bedrijven. Wilt u uw huis verkopen? Bent u op zoek naar iemand die uw bedrijfspand op wil kopen? Wij zijn er voor u! Met onze kennis en ervaring zorgen wij voor een marktconform waarbij wij ook geen financieringsvoorbehoud hebben. Zodra wij een bod doen bent u er dus van verzekerd dat wij dit bedrag ook daadwerkelijk kunnen financieren.

Vastgoedportefeuille

Ons huidige vastgoedportefeuille is er klaar voor om verder uitgebreid te worden. Wij respecteren de verkoper altijd en gaan daarom graag met u het gesprek aan om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Na dit gesprek zullen wij snel een bod doen op uw pand. Wij zijn in staat om snel te handelen en direct met u te schakelen.

Randstad

Onze focus ligt op de grote steden in de Randstad. Al enkele jaren investeren wij in het kopen van panden in onder andere Amsterdam, Den Haag, Haarlem, Leiden, Rotterdam en Utrecht. Woont u in één van deze steden en bent u op zoek naar een manier om uw pand te verkopen? Twijfel dan niet langer en neem direct contact met ons op. Woont u in de Randstad buiten 1 van deze steden? Ook dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen en zullen wij kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Uw pand verkopen aan Stadsborgh

Bent u op zoek naar een snelle oplossing om uw pand direct te verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn in staat om binnen enkele dagen een marktconform bod te doen op uw pand. Aangezien wij in onze werkwijze nooit hoeven te wachten op een bankgarantie, zijn wij in staat de deal snel te sluiten. Dit biedt u de mogelijkheid om direct de volgende stappen te zetten na het verkopen van uw pand. Wij hebben al diverse particulieren en zakelijke klanten geholpen door het opkopen van hun pand. Hiermee breiden wij ons portfolio uit, terwijl onze klanten snel hun geld hebben.

De voordelen van Stadsborgh

In de afgelopen jaren hebben wij veel ervaring opgedaan in de vastgoedmarkt. Daarom weten wij ook precies hoe wij u op de beste manier kunnen helpen. Voor het gemak hebben we hier een lijstje met de belangrijkste voordelen bij het verkopen van uw pand aan Stadsborgh.

  • Marktconform bod
  • Snel een bod op uw pand
  • Snelle afhandeling
  • Geen financieringsvoorbehoud
  • Direct zekerheid

Wilt u deze voordelen benutten? Neem dan direct contact met ons op! Dan komen wij zo snel mogelijk met een marktconform bod!