Vastgoedportefeuille verkopen

Heeft u in de afgelopen jaren een mooie vastgoedportefeuille opgebouwd, maar is het nu tijd om uw vastgoedportefeuille te verkopen? Neem dan snel contact op met Stadsborgh! Wij hebben zelf een uitgebreid portfolio opgebouwd en zijn altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Via het formulier op deze pagina kan u snel en eenvoudig uw gegevens invullen, wij gaan dan zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Snel en marktconform uw vastgoedportefeuille verkopen

Wij beschikken over het vermogen om uw vastgoedportefeuille snel op te kopen. Hiervoor hoeft u bij ons niet te wachten op een bankgarantie. Dit geeft ons de mogelijkheid en flexibiliteit om alles snel met u te regelen. Wij doen een bod op uw aanbod en dan is het aan u om te kijken hoe u de deal wilt maken. Wij garanderen een snelle en professionele afhandeling, ten alle tijden. Doordat wij ons dagelijks met vastgoed bezig zijn, weten wij precies hoe de markt in elkaar zit. Daardoor zijn wij in altijd in staat om snel een marktconform bod te doen, zodra u uw vastgoedportefeuille wilt verkopen. Door onze marktkennis staan wij bekend om onze eerlijke en snelle afhandeling.

Voordelen van Stadsborgh

Uw vastgoedportefeuille verkopen aan Stadsborgh biedt vele voordelen. Zo staan wij er ook voor open om verouderde vastgoedpanden te kopen. Wij zijn in staat om door de ouderdom heen te kijken en zien snel de potentie van een pand. Samen met de beste specialisten gaan wij na de aankoop direct aan de slag om het pand volledig om te knappen, om hem daarna helemaal vernieuwd weer te gaan gebruiken. Dit is nog even een kleine opsomming van onze voordelen:

  • Geen financieringsvoorbehoud
  • Wij verzorgen het proces van A tot Z
  • Wij doen een marktconform bod
  • De verkoop wordt snel professioneel afgehandeld

Spreekt dit u aan? Twijfel dan niet langer en neem direct contact met ons op. Onze specialisten gaan graag het gesprek met u aan om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.