De huidige vastgoedmarkt is er een van extreme. De Nederlandse huizenmarkt blijft maar records breken. De huidige pandemie heeft de positie van de huiseigenaren alleen nog maar verder versterkt. Vooral in de Randstad is dit terug te zien in de huizenprijzen. Doordat steeds meer mensen uit de Randstad wegtrekken, hebben huisbezitters er steeds meer baat bij om hun huis te verkopen aan Stadsborgh.

Mensen trekken weg uit de Randstad

Amsterdam, Rotterdam en Utrecht behoren tot de duurste regio’s van Nederland. Wie hier een huis wil kopen, moet soms wel bijna het dubbele betalen ten opzichte van mensen die eenzelfde huis kopen in bijvoorbeeld de provincies Groningen en Limburg. Dit zorgt er ook voor dat steeds meer mensen besluiten uit de Randstad weg te gaan. Waarom zou iemand een appartement in Amsterdam kopen, als voor hetzelfde geld een ruimte rijtjeswoning met grote tuin beschikbaar is elders in het land? De aantrekkingskracht van de grote stad is hierin nog steeds relevant, maar het begint wel moeilijker te worden om een pand te verkopen in Amsterdam.

Vertrekt u uit de Randstad?

Heeft u zelf ook besloten om te vertrekken uit de Randstad? Neem dan direct contact op met Stadsborgh. Wij zijn in staat om snel met u te schakelen over de verkoop van uw woning. Doordat wij direct een marktconform bod doen op uw pand, heeft u snel duidelijkheid over de mogelijkheden. Met het bedrag wat wij betalen kunt u dan zelf de markt op buiten de Randstad. Hoe sneller u hiermee aan de slag kunt, hoe groter de kans is dat u daadwerkelijk uw droomwoning kunt kopen met het geld dat u van Stadsborgh krijgt. Twijfel daarom niet te lang en neem nu contact met ons op. Wij doen snel een bod zodat u direct een goed beeld heeft van uw financiële mogelijkheden voor de volgende stap in uw leven.