Er is veel veranderd zijn het Coronavirus de wereld bestormde. Kantoorpanden kwamen bijna leeg te staan, omdat mensen in tijden van lockdown vooral vanuit huis moesten gaan werken. Apps die collega’s met elkaar verbinden rezen de pan uit. Microsoft Teams is zo’n team waar veel bedrijven gebruik van zijn gaan maken tijdens de crisis. De tool die in 2019 nog “slechts” 20 miljoen gebruikers had, is inmiddels gegroeid naar 145 miljoen gebruikers. Dit laat zien hoe groot de veranderingen zijn die de crisis op het bedrijfsleven hebben gehad. Er heeft een grote verschuiving plaats gevonden van kantoor naar thuiswerken.

Kantoorpanden na lockdown

Diverse onderzoeken wijzen uit dat steeds meer werknemers en werkgevers heil zien in thuiswerken, ook wanneer de lockdown is opgeheven. Dit betekent ook dat veel kantoorpanden er anders uit zullen gaan zien na de lockdown. Steeds minder werknemers zullen een vaste plek hebben op kantoor. Werknemers gaan meer thuiswerken en kantoren zullen vooral gebruikt worden voor flexwerkers en belangrijke vergaderingen. Deze ontwikkeling zorgt er ook voor dat bedrijven kleinere kantoren nodig hebben en ervoor open staan om een pand te verkopen.

Kantoorpand verkopen

Bedrijven die hun kantoorpand willen verkopen zullen zien dat er een grote concurrentie heerst op de markt. Steeds meer bedrijven willen hun kantoorpand verkopen, terwijl de vraag kleiner is. Stadsborgh is dé vastgoedspecialist van Nederland. Met onze jarenlange ervaring weten wij de ins en outs van de vastgoedmarkt. Daarom zijn wij altijd in staat een marktconform bod te doen op uw pand. Wij zijn in staat snel te schakelen en u betaalt bij ons geen makelaarskosten. Hierdoor zorgen wij ervoor dat de verkoop van uw pand niet langer duurt dan nodig is. Zodat u snel weer de focus kan leggen op hetgeen dat echt belangrijk is. Bent u geïnteresseerd in het verkopen van uw pand aan Stadsborgh? Vraag dan direct een vrijblijvend bod aan!