Heeft u in de afgelopen jaren een mooie vastgoedportefeuille opgebouwd, maar bent u er klaar mee? Uit ervaring weten wij dat mensen vaak onderschat wat er allemaal komt kijken bij het bezitten van een vastgoedportefeuille. Het kan inderdaad erg lucratief zijn, maar er gaat ook veel tijd in zitten. Denk hierbij aan het werven en screenen van huurders, het bijhouden en opknappen van panden en de hele financiële rompslomp die hierbij komt kijken. Daarom helpen wij u met deze tips op weg bij het verkopen van uw vastgoedportefeuille. Tips om uw vastgoedportefeuille te verkopen!

Zorg dat de administratie in order is

Door de vele uren die erin gaan zitten om een portefeuille te beheren, kan de administratie er nog wel eens bij inschieten. Wanneer bedrijven met u in zee willen gaan voor het opkopen van 1 of meerdere panden, is het belangrijk dat uw administratie volledig op order is. Als u direct alle cijfers kunt overleggen en bijvoorbeeld kunt laten zijn dat de zittende huurders alles netje sop tijd betalen, zal de koper sneller geneigd zijn om met u in zee te gaan.

Verkoop uw vastgoedportefeuille in één keer

U kunt ervoor kiezen om elk pand te verkopen aan verschillende kopers, maar er is ook de mogelijkheid om in 1 keer uw gehele vastgoedportefeuille te verkopen. Bij Stadsborgh zijn we bijvoorbeeld altijd op zoek naar partijen die een mooi portfolio hebben opgebouwd. Wij zijn bereid om samen met u te kopen naar de mogelijkheid om in 1 keer uw portfolio over te nemen. Dit scheelt u zowel tijd als geld. Door 1 deal te sluiten voor de gehele portefeuille bent u meteen helemaal klaar. Met het geld wat hierbij komt kijken, kunt u direct verder met de volgende stap in uw leven. Wij gaan dan met uw portefeuille aan de slag en zullen hier goed voor zorgen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op.