Als u zich zorgen maakt over de recente krantenkoppen over de afkoeling van de huizenmarkt en de matiging van de vraag van kopers, dan is dit wat u moet weten. De vraag van kopers is niet verdwenen, het is gewoon afgenomen van de piek die we de afgelopen twee jaar hebben gezien.

Vraag van kopers toen en nu

Tijdens de pandemie bereikte de hypotheekrente recorddiepten, en dat leidde tot een aanzienlijke stijging van de vraag van kopers. Dit jaar, toen de tarieven stegen als gevolg van factoren zoals stijgende inflatie, trok de vraag van kopers zich terug of verzachtte als gevolg daarvan.

Wat dat voor u betekent als u verkoopt?

De sleutel tot verkopen in een veranderende markt is begrijpen waar de woningmarkt zich nu bevindt. Het is niet dezelfde markt als vorig jaar of zelfs eerder dit jaar, maar dat betekent niet dat de verkoopkans voorbij is. Bij Stadsborgh staan wij altijd voor u klaar. Wij bewegen mee met de markt en weten altijd een marktconform bod te doen op uw woning.

Huizen verkopen nog steeds

Hoewel de zaken een beetje zijn afgekoeld, is het nog steeds een verkopersmarkt. Als u samenwerkt met een vertrouwde lokale expert om uw huis te prijzen tegen de huidige marktwaarde, is de vraag er nog steeds en zou het snel moeten verkopen. De vraag van kopers is niet verdwenen, maar is dit jaar wat gestagneerd. Als u klaar bent om uw huis vandaag te verkopen, neem dan direct contact op met Stadsborgh. Wij bekijken de mogelijkheden van uw woning en zullen snel met een marktconform bod komen. Ons bod is over het algemeen zonder financieringsvoorbehoud, zodat u bij ons direct zekerheid heeft over de verkoop van uw woning. Dit helpt u om de volgende stap te maken in uw leven naar een nieuwe woning die past bij uw huidige wensen.