Als specialisten op de vastgoedmarkt komen we vaak met huizenkopers- en verkopers in aanraking. Een van de meest gestelde vragen is: Waarom zou ik mijn huis verkopen zonder makelaar? Doordat wij elke keer hetzelfde riedeltje opdreunen, leek het ons goed om in onze eerste blog antwoord te geven op deze vraag. Daarom gaan wij het hier hebben over de 3 grootste voordelen van het verkopen van jouw huis zonder makelaar.

Top 3 voordelen van je huis verkopen zonder makelaar?

1. Geldbesparing

Kostenbesparing is een van de belangrijkste voordelen bij het verkopen van uw huis zonder makelaar. Daarom is het altijd goed om van tevoren goed uit te zoeken hoeveel u daadwerkelijk kan besparen. In de meeste gevallen wordt deze kostenbesparing gecompenseerd door het investeren van tijd en geld in het verkopen van uw woning. Wanneer u uw woning aan Stadsborgh verkoopt vallen deze investeringen ook nog eens weg. Door onze kennis van de markt, zijn wij in staat snel met u te schakelen.

2. Niemand kan uw huis beter verkopen dan uzelf

Het verkopen van een huis heeft ook vooral met marketing te maken. Het gaat erom dat u de potentiele kopers weet te overtuigen van de schoonheid van uw woning. Zodra u een makelaar inschakelt, zal deze moeten proberen om uw huis aan te prijzen. Maar zeg nou eerlijk, u bent zelf degene die uw eigen woning het beste kent. Dan bent u toch ook degene die het huis het beste kan verkopen. De liefde voor uw woning kan een makelaar nooit volledig nabootsen.

3. Alle touwtjes zelf in handen

Zodra u een makelaar inschakelt, bent u volledig overgeleverd aan de agenda van de makelaar. Alle bezichtigen worden ingepland op een moment dat het de makelaar het beste uitkomt. U zal uw agenda dus moeten aanpassen aan die van de makelaar. Zodra u besluit om uw huis te verkopen zonder makelaar, heeft u alle touwtjes zelf in handen. U kiest zelf uit wanneer het voor uw agenda het beste uitkomt om een bezichtiging te doen. Soms willen verkopers van een huis ook weten wie het huis koopt. Als u zelf de gesprekken voert, heeft u er ook invloed op wie er in uw huis terecht komt. Bent u op zoek naar de beste mogelijkheden om uw huis te verkopen zonder makelaar? Vraag dan direct vrijblijvend een bod op uw pand aan via Stadsborgh!