Als u op het punt staat om uw pand te verkopen, kan het goed zijn om je huis eerst aan te pakken. Er zijn diverse mogelijkheden om direct waarde toe te voegen aan je woning. Dit zijn vaak investeringen die zichzelf dubbel en dwars terug gaan verdienen. Daarom hebben geven wij in dit artikel drie tips die u direct toe kunt passen om daarmee de waarde van uw huis te verhogen.

Verf de woning

Het klinkt misschien simpel maar een likje verf doet echt wonderen. Diverse onderzoeken hebben uitgewezen dat een vers geverfde woning direct meer waard is voor kopers. Dit geldt zowel voor interieur als exterieur. Let wel op dat u geen heftige kleuren gebruikt. Neutrale kleuren doen het veel beter bij nieuwe kopers. Dit geeft direct het gevoel dat de woning goed onderhouden is.

Renoveer keuken en badkamer

De keuken en badkamer zijn twee ruimtes waar kopers veel aandacht aan geven. Een oude keuken en/of badkamer geeft meteen het beeld dat er veel moet gebeuren in de woning. Veel kopers haken af bij het zien van een oude keuken en/of oude badkamer. Een mooie nieuwe keuken en badkamer laten de woning zoveel mooier ogen. Het kan zijn dan beide ruimtes een kleine opknapbeurt nodig hebben of een hele renovatie. In beide gevallen zal de investering het uiteindelijk helemaal waard zijn.

Ga voor energiezuinig

Het milieu begint een steeds belangrijker item te worden bij de aankoop van een woning. Mensen worden zich steeds bewuster van de zorg voor onze planeet en letten daarom goed om de energie labels van een woning. Zeker nu ook de energieprijzen maar blijven stijgen is de aanschaf van zonnepanelen een hele goede manier om de waarde van uw woning te verhogen. Mocht u onverhoopt niet snel een koper hebben, heeft u er alsnog zelf heel veel profijt van.

Heb je deze tips opgevolgd en wilt u nu uw pand verkopen? Neem direct contact op met Stadsborgh en dan gaan wij kijken of we een marktconform bod kunnen doen op uw woning.