Nu we dankzij het Covid-19 virus steeds vaker tijd thuis doorbrengen, beginnen de woontrends elkaar ook steeds sneller op te volgen. Daarom hebben wij besloten in dit artikel 4 opkomende woontrends met jullie te bespreken.

1. Speciale activiteiten ruimtes

Het feit dat we steeds meer thuiswerken, betekent dat ook meer mensen ruimtes zijn gaan inrichten voor activiteiten. Hierbij moet u denken aan kantoorruimtes, kunststudio’s, thuisbars, wijnkelders en zelfs thuisbioscopen. Nu we ons huis steeds vaker gebruiken om te werken, hebben we meer behoefte aan ruimtes om te kunnen ontspannen.

2. We halen de natuur naar binnen

Doordat we steeds vaker thuis zijn en daardoor minder naar buiten gaan, hebben we de behoefte om de natuur naar binnen te halen. Webshops voor kunstmatige planten en bomen, evenals potten en plantenbakken winnen aanzienlijk aan populariteit.

3. Woonkamers krijgen een redesign

De tijd die we thuis doorbrengen, zorgt ervoor dat we veel in de woonkamer zitten. Hoe langer we daar zitten, hoe meer behoefte we hebben aan vernieuwing. Uit onderzoek is gebleken dat veel mensen in het afgelopen jaar huis woonkamer een redesign hebben gegeven. Dit verschilt van nieuwe kussens op de bank tot nieuwe gordijnen en vooral ook veel wanddecoratie.

4. Flexibele ruimtes

Huiseigenaren zijn op zoek naar flexibiliteit in het gebruik van hun ruimte. Als zodanig zijn tv-kasten met deuren verstelbare bijzettafels, steeds populairder geworden. Door het gebruik van dit soort meubels, kan je een ruimte in no-time omturnen voor ander gebruik.

Helpen deze tips jou niet om je nog prettig te voelen in je eigen huis? Heeft het vele thuiswerken je moe gemaakt van je woning? Dan kan je altijd nog besluiten om je pand te verkopen aan Stadsborgh. Wij zijn in staat snel te schakelen en kunnen direct een bod doen op uw pand. Dan heeft u snel geld voor uw woning en kunt u op naar de volgende stap in uw leven.