Bent u van plan om uw pand te verkopen? Van woning tot kantoorpand, het is gewoon altijd van groot belang om u hier goed op voor te bereiden. In dit artikel geven wij een aantal belangrijke tips die u kunnen helpen bij het promoten en verkopen van uw woning. Door deze tips op te volgen, weet u in ieder geval zeker dat u er alles aan gedaan heeft om het optimale eruit te halen bij de verkoop van uw pand.

Tip 1: Licht verkoopt!

Als er 1 ding duidelijk is geworden na jaren van onderzoeken, is dat licht verkoopt. Mensen hebben toch de natuurlijke neiging om eerder voor een huis te gaan waarbij ze veel zonlicht tegenkomen. Zorg er dan ook voor dat u de woning fotografeert op een moment dat er veel zonlicht het huis in komt. Open de gordijnen, maak de vensterbank leeg en laat de zon zijn werk doen!

Tip 2: Geef het pand persoonlijkheid

Zeker bij het verkopen van een woning, is het belangrijk om persoonlijkheid mee te geven aan de woning. Wij merken vaak dat mensen al hun persoonlijke spullen verbergen bij het fotograferen van de woning en tijdens bezichtigingen. Dit kan kijkers een onbehagelijk gevoel geven. Daarom is het juist van belang om wat persoonlijk aan de woning mee te geven, zodat uw potentiële kopers ook echt het gevoel krijgen dat het een pand is waarin geleefd kan worden.

Tip 3: Geef de muren een nieuw likje verf

Het verven van een pand is uiteraard een investering. Dit is echter wel een investering die dubbel en dwars terugbetaald kan worden. Met een nieuw likje witte verf, ziet het pand er weer strak uit en krijgt het direct een ruimtelijk gevoel. Hierdoor lijkt de ruimte vaak nog net even wat groter dan het daadwerkelijk is. Dit zorgt ervoor dat kopers bereid zullen zijn om meer te betalen voor uw pand.

Wilt u uw pand verkopen, maar heeft u geen geld en tijd om hier nog wat aan te doen? Twijfel dan niet langer en neem direct contact op met Stadsborgh. Wij zijn de vastgoedspecialist van Nederland en zijn in staat snel een marktconform bod te doen op uw pand.